Украинският президент Вoлoдимир Зеленски говори за опитите за убийството му и

...
Украинският президент Вoлoдимир Зеленски говори за опитите за убийството му и
Коментари Харесай

Зеленски каза дали Украйна би се възползвала от шанса да убие Путин, ако се предостави възможност

Украинският президент Вoлoдимир Зеленски приказва за опитите за убийството му и съветския проект да бъде отхвърлен от власт в интервю за The Sun.

Президентът сподели, че е изгубил броя на опитите да бъде погубен от началото на войната.

„ Първият опит е доста забавен, когато е първи, а по-късно всичко върви като по часовник. Първо хората не знаят какво да вършат и наподобява доста ужасно. Тогава разузнаването просто споделя с вас детайлностите, че в Украйна е пристигнала друга група, с цел да опита да го направи “, сподели той.

Зеленски споделя, че Москва продължава да желае да го в профил от власт. Една от съветските задачи е планувана за края на 2023 година, написа news.bg.

„ Операцията се назовава „ Майдан-3″, тя е ориентирана към смяна на президента. Може би не посредством ликвидиране. Те ще употребяват всички принадлежности, които имат “, сподели президентът.

Той не отговори на въпроса на журналиста дали Украйна е правила такива опити против проруски фигури в окупираните територии.

„ Не мога да разисквам с вас каквито и да е специфични интервенции на украинското разузнаване, тайните служби или специфични сили. Има някои точки, които не обсъждаме “, добави той.

Запитан дали Украйна би се възползвала от шанса да убие Путин, в случай че се предостави опция, Зеленски сподели: „ Това е война и Украйна има цялостното право да пази земята си “.

 

novini.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР